Nähhään Närreellä!

Toimintamme sydän on Närekartano, jossa sijaitsevat yhdistyksen Nurmeksen toimitilat. Närekartanolta löytyvät lounasruokala, puutyöpaja, kutomo, ompelimo ja yhdistyksen toimistotilat. Närekartanon tilat ovat iltaisin myös muiden yhdistysten käytettävissä esim. kokouksia varten. Järjestämme retkiä, tapahtumia ja koulutuksia. Tapahtumista ilmoitamme nettisivuillamme, facebook:ssa, Ylä-Karjala lehden seuratoiminta palstalla sekä jäsenkirjeissä.

Ruokala

ruokala

Tarjoamme kaikille edullisen kotiruokamaisen lounaan, joka sisältää lämpimän ruoan, salaatin, leivän, juoman sekä kahvin tai jälkiruoan. Jäsenet saavat lounaan erikoishintaan.
Varsinaisille jäsenille (työttömille) 3,50 ( sis. alv)
Kannattajajäsenille (työssäkäyvät / eläkeläiset) 5,00 (sis. alv)
Muille joilla ei ole jäsenyyttä 7,00 (sis. alv)
Kahviossa lehtiä ja tv.
Myös tilauksesta asiakkaille tehdään mm. leivonnaisia ja kakkuja. (Hinnat sisältävät arvonlisäveron)
Lounasaika ma-pe klo 11.00 - 13.00
Tarkemmat hintatiedot hinnasto linkistä.

Kudonta ja ompelimo

kudonta

Kutomossa voit itse kutoa esim. mattoja ja poppanoita. Kutomossa on myynnissä matonkuteita ja teemme tilauksesta loimia. Kudomme tilauksesta mattoja mahdollisuuksien mukaan, kun käytettävissä on kutoja. Ompelimossa voit käydä tekemässä omia ompelutöitäsi. Käytettävissä ovat teollisuusompelukoneet ja saumuri. Tällä hetkellä ei korjausompelupalvelua.
Tarkemmat hintatiedot hinnasto linkistä.
Kutomo ja ompelimo auki 8-15

Puutyöpaja

puutyo

Jäsenet voivat tulla tekemään pienimuotoisia puutöitä työpajalle työntekijän ohjauksessa. Myös tilauksesta puutöitä tehdään asiakkaille.
Työpaja auki ma-pe klo 9.00-14.00

Kota

kota

Kota sijaitsee Närekartanon pihalla ja on vapaasti varattavissa jäsenille

Vene

vene

Soutuvene jäsenille lainattavaksi (esitä jäsenkortti). Veneen avaimen saa kuittausta vastaan Närekartanon toimistosta arkisin klo 8.00-15.00.

VALTIMO – Tapaamistupa

tapaamistupa

Valtimolla on yhdistyksen toinen toimipiste, Tapaamistupa. Tapaamistuvalta löydät atk- pisteen, päivän lehdet (Ylä-Karjala, Karjalainen), aikakauslehtiä sekä myös televisio. Lisäksi Tapaamistuvalle on mahdollista tulla tekemään yhdessä esim. ruokaa tai muuten vain jutustelemaan. Tarjolla myös edullista kahvia 50 snt kuppi ja pullakahvi 1€ / kuppi. Yhteisiä retkiä järjestetään tarpeen mukaan eri kohteisiin. Käytössä on myös monitoimilaite tulostusta kopiointia ja skannausta varten, tulosteista ja kopioista peritään maksu joka on 20 - 50 snt/kpl.
Tapaamistupa, Kunnantie 8, Valtimo
Toistaiseksi suljettuna.

Työllistäminen

Yhdistys työllistää viisi kokoaikaista ja kaksi osa-aikaisen työntekijän. Lisäksi työllistämme palkkatukityöhön Närekartano –työvoimapoliittisen hankkeen kautta yhteensä 30 henkilöä Nurmeksessa,Valtimolla ja Juuassa

Kuntouttava työtoiminta

Yhteistyössä Siun Soten, Nurmeksen kaupungin ja Valtimon kunnan kanssa, tarjoamme kuntouttavan työtoiminnan paikkoja toimipaikoissamme.

stea